liria Building është kompani ndërtimi e cila funksionon në Kosovë.

Iliria Building

Reth nesh

Qëllimi i kompanisë është që të përhapë standardet e ndërtimit, të vë në pah shkathtsitë e ndertimit t’hovshëm në një regjion të zhvillimit të shpejtë siç është Kosova, gjithashtu sjellë risitë e dizajnimit të objekteve. Siç e dimë shumë qytetarë Kosovar jetojnë e veprojnë në Evropë dhe Amerikë, gjatë analizave që ka berë kompania jonë, treguesit e suksesit na bejnë me dije se tash këto qytetarë janë mësuar me standardet e larta të jetesës dhe do të donin që këtë standard të lartë ta shohin të implementuar edhe në Kosovë.

Learn More

Iliria Building është kompani ndërtimi e cila funksionon në Kosovë.

Iliria Building është kompani ndërtimi e cila funksionon në Kosovë. Me një përvojë relativisht të gjatë në tregun kosovar, ajo arrin të renditet në kompanitë shumë serioze e profesionale, duke ofruar kështu shërbime jashtëzakonisht të sigurta. Saktësia, siguria dhe serioziteti në ndërtim tanimë janë dëshmuar shpesh në nërtimet e ndryshme që kjo kompani ka bërë

Learn More

From The Blog

Recent Works