Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (15)

Banesat

next
prev
Banesa 4 dhomëshe 125 (m2)

Banesa 4 dhomëshe 125 (m2)

Saktësia, siguria dhe serioziteti në ndërtim tanimë janë dëshmuar shpesh në nërtimet e ndryshme që kjo kompani ka bërë
Banesa 3 dhomëshe 96 (m2)

Banesa 3 dhomëshe 96 (m2)

Qëllimi i kompanisë është që të përhapë standardet e ndërtimit, të vë në pah shkathtsitë e ndertimit t’hovshëm në një regjion të zhvillimit të shpejtë siç është Kosova.
Banesa 2 dhomëshe 66.30 (m2)

Banesa 2 dhomëshe 66.30 (m2)

Me një përvojë relativisht të gjatë në tregun kosovar, ajo arrin të renditet në kompanitë shumë serioze e profesionale, duke ofruar kështu shërbime jashtëzakonisht të sigurta.